Skip to content

ZET LOOK

ZET LOOK er en to-moduls metalltakstein uten synlige festeelementer, preget av enestående presisjon av hvert element. Bruk av unik teknologi garanterer holdbarheten til takbelegget i mange år.

Repeterbarhet av farger og strukturer.

Profesjonell pakking

Dedikert prosessering og INGURI rennesystem

Tilgjengelighet overhånd

UTE AV SYNE

Høyeste estetikk uten kompromisser.

IZI Look modulære takstein står for høyeste estetikk uten kompromisser. Et særtrekk ved disse dekkene er eliminering av skruer som er synlige på takflaten, slik at harmonien ikke forstyrres av noe festeelement eller monteringselementer, hull. Installasjonssystemet, designet sammen med mestertakkere, er veldig enkelt til tross for dets teknologiske fremskritt.

MODULARITET

En rask og enkel installasjon.

Formen på to-modularkene letter lasting, transport og lossing og fremfor alt gjør installasjonen enklere og raskere. Lette og små ark betyr mer praktisk levering til taket og trygg oppbevaring.

GARANTI

Langsiktig reell garanti for våre produkter.

Vi gir en teknisk garanti for IZI modulære takplater i en periode på 30 år for ULTIMAT [UTK]-belegget og 55 år for HERCULIT [HC]-belegget.

"Z" PRÆGING

Økonomiske, installasjonsmessige og estetiske fordeler.

“Z” PRØGING er en korrugeringsteknologi som bruker en proprietær “Z” type preging, som skaper dype skygger mellom modulene. Dette sikrer at belegget gir en unik, dynamisk form under alle lysforhold. Skyggen av pregingen gjør horisontale skjøter mellom arkene mindre synlige. Dette har stor innvirkning på estetikken til takbelegget.

  • skruer skjult i skyggen
  • usynlige horisontale skjøter
  • attraktiv dynamisk form

BIM BIBLIOTEK

Følgende produkt finnes i BP2 BIM-biblioteket for arkitekter og designere.

Arbeider du med et takdesign og leter etter den beste løsningen som dekker alle dine krav? La oss gi deg BP2-biblioteker for å designe ved hjelp av BIM-modellering. Takket være presise modeller vil du kunne forberede et komplett 3D-detaljert design mye raskere og mye enklere.

Tekniske data

Technical Data
EFFEKTIV BREDDE
1150 mm
TOTALBREDDE
~ 1212 mm
PLATETYKKELSE
0,5 mm
PROFIL TOTALHØYDE
50 mm
PRÆGINGSHØYDE
30 mm
MODULLENGDE
363 (lektespenn 350 mm)
EFFEKTIVT OMRÅDE (DEKNING) PÅ ET ENKELT ARK
0,805 m2
VEKT
~ 4,5 kg / m2
ANTALL ARK PÅ EN ENKEL EUR-PALL
264
TAKHELLINGSVINKEL
> 9°

Få gratis estimat

Vi samarbeider med de beste i Norge og Europa på solenergi