Skip to content

IZI LOOK

IZI LOOK er en to-moduls takstein i stål uten synlige festeelementer, designet med fokus på hver minste detalj. Den perfekt flate overflaten imponerer med sin beskjedne eleganse og futuristiske karakter, og skaper et takbelegg som er motstandsdyktig mot tidens gang og trender som går.

Repeterbarhet av farger og strukturer.

Profesjonell pakking

Dedikert prosessering og INGURI rennesystem

Tilgjengelighet overhånd

UTE AV SYNE

Høyeste estetikk uten kompromisser.

IZI Look modulære takstein står for høyeste estetikk uten kompromisser. Et særtrekk ved disse dekkene er eliminering av skruer som er synlige på takflaten, slik at harmonien ikke forstyrres av noe festeelement eller monteringselementer, hull. Installasjonssystemet, designet sammen med mestertakkere, er veldig enkelt til tross for dets teknologiske fremskritt.

MODULARITET

En rask og enkel installasjon.

Formen på to-modularkene letter lasting, transport og lossing og fremfor alt gjør installasjonen enklere og raskere. Lette og små ark betyr mer praktisk levering til taket og trygg oppbevaring.

GARANTI

Langsiktig reell garanti for våre produkter.

Vi gir en teknisk garanti for IZI modulære takplater i en periode på 30 år for ULTIMAT [UTK]-belegget og 55 år for HERCULIT [HC]-belegget.

PERFEKT SAMMENLIGNENDE FLAT

Tidløst og effektivt tak.

Bilde av taket ditt er ikke bare farge og form, men også effekten av refleksjon og skygge. Når vi utformet produktet vårt, tok vi hensyn til alle disse aspektene. Alt dette for å designe taktekking som vil kombinere det høyeste nivået av estetikk, funksjonalitet og holdbarhet samt sikkerhet og effektiv montering.

ENKEL LINK

Perfekt matching av arkene.

Original løsning som gjør at arkene passer sammen som aldri før. For å unngå effekten av å skyve de overlappende arkene ut ved tilkobling av fire plater, bruker de modulære taksteinene IZI utskjæringen i det nederste ribbehjørnet. Det bidrar til å unngå overlapping av fire lag med plater ved koblingspunktet og gjør taktekkingen perfekt flat. Dessuten muliggjør en spesialformet profil av ekstreme ribber perfekt matching av arkene uten synlige langsgående skjøter.

"Z" PRÆGING

Økonomiske, installasjonsmessige og estetiske fordeler.

“Z” PRØGING er en korrugeringsteknologi som bruker en proprietær “Z” type preging, som skaper dype skygger mellom modulene. Dette sikrer at belegget gir en unik, dynamisk form under alle lysforhold. Skyggen av pregingen gjør horisontale skjøter mellom arkene mindre synlige. Dette har stor innvirkning på estetikken til takbelegget.

  • skruer skjult i skyggen
  • usynlige horisontale skjøter
  • attraktiv dynamisk form

BIM BIBLIOTEK

Følgende produkt finnes i BP2 BIM-biblioteket for arkitekter og designere.

Arbeider du med et takdesign og leter etter den beste løsningen som dekker alle dine krav? La oss gi deg BP2-biblioteker for å designe ved hjelp av BIM-modellering. Takket være presise modeller vil du kunne forberede et komplett 3D-detaljert design mye raskere og mye enklere.

Tekniske data

Technical Data
EFFEKTIV BREDDE
1183 mm
TOTALBREDDE
1233 mm
PLATETYKKELSE
0,5 mm
PROFIL TOTALHØYDE
38 mm
PRÆGINGSHØYDE
30 mm
MODULLENGDE
363 (lektespenn 350 mm)
EFFEKTIVT OMRÅDE (DEKNING) PÅ ET ENKELT ARK
0,828 m2
VEKT
~ 4,5 kg / m2
ANTALL ARK PÅ EN ENKEL EUR-PALL
264
TAKHELLINGSVINKEL
ikke lavere enn 9°

Få gratis estimat

Vi samarbeider med de beste i Norge og Europa på solenergi