Skip to content

Bredt utvalg av farger

LAMBDA 2.0 BÅNDTEKKINGSPLATE

LAMBDA 2.0 er et lett og allsidig takpanel. Konstruksjonen av panelet gir flere konfigurasjonsmuligheter og garanterer toppmoderne teknologiske løsninger mens den perfekte raffinement gjenspeiles i høy estetikk.

Justere dine behov

To panelbredder og fire profiltyper

LAMBDA 2.0 er en forbedret versjon av lette og allsidige takpaneler. Det nye tilbudet gir flere muligheter for konfigurasjon og de nyeste teknologiske løsningene, og er perfekt raffinert med hensyn til estetikk.

En seksjonspåføring av antikondensfolien

Bredt utvalg av farger

Langsiktig garanti

BØY LÅS

Montering uten skruer.

En spesiell panelfold ved takfoten deler av taket dekker og sikrer den kuttede kanten og eliminerer behovet for å installere skruer.

DEKKLOTT

Funksjonalitet og estetikk.

En løsning som i tillegg øker funksjonaliteten til belegget er COVER CAP-elementet, dvs. panelsømhetter på begge sider. Denne løsningen øker også den visuelle effekten og estetikken til belegget. COVER CAPs bøyes etter montering av taktekkingen, skjuler den synlige skjøten mellom platene og sikrer at taket har en jevn, harmonisk overflate selv på nært hold.

MICRO RIB

Minimerer effekten av bølger.

Langsgående mikrokorrugering over hele overflaten av arket minimerer muligheten for bølgeeffekt på den flate delen av panelet.

BIM BIBLIOTEK

Følgende produkt finnes i BP2 BIM-biblioteket for arkitekter og designere.

Arbeider du med et takdesign og leter etter den beste løsningen som dekker alle dine krav? La oss gi deg BP2-biblioteker for å designe ved hjelp av BIM-modellering. Takket være presise modeller vil du kunne forberede et komplett 3D-detaljert design mye raskere og mye enklere.

Tekniske data

Technical Data
DESIGNASJON
L.2.0.515 / L.2.0.307
SØMHØYDE
25 mm / 25 mm
EFFEKTIV BREDDE
515 mm / 307 mm
TOTALBREDDE
~ 547 mm / ~ 339 mm
PLATETYKKELSE
0,5 mm – 0,7 mm / 0,5 mm – 0,7 mm
ARKEN LENGDE
min. 1000 mm / max. 10 000 mm
VEKT
~ 4,5 kg / m2

Få gratis estimat

Vi samarbeider med de beste i Norge og Europa på solenergi